verhaal, gedicht, rap, spoken word gezocht!

Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud en wil je een gedicht, verhaal, spoken word of rap schrijven over wat jij hebt meegemaakt als het gaat over jouw leven in het aardbevingsgebied? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Je krijgt de kans om samen met Renée Luth – voormalig stadsdichter van Groningen, dichter, poëziedocent , spoken word coach en organisator – jouw gedicht, verhaal, spoken word of rap te schrijven. Of je kunt haar laten lezen wat je zelf al geschreven hebt en samen met haar van gedachten wisselen hoe het nóg mooier kan worden. We organiseren daarvoor een moment om samen te sleutelen aan jouw verhaal. Dat kan online zijn, maar ook ergens in jouw dorp of wijk. Dat is afhankelijk van het aantal aanmeldingen dat we binnenkrijgen. Maar het wordt bijzonder. Dat beloven we je alvast!

Jouw gedicht, verhaal, spoken word of rap mag je insturen via e-mail naar vijfoktober@nijbegun.nl. Dan gaat Renée je tekst lezen. En vervolgens krijg je een uitnodiging voor een moment samen met Renée om je inzending te bespreken. Vergeet niet om in je e-mail het volgende te vermelden: je naam, je leeftijd, je woonplaats, je telefoonnummer en voeg eventueel je gedicht, verhaal of rap toe. Vergeet ook niet om je ouders officieel om toestemming te vragen of je mee mag doen. We kijken uit naar je inzending!