Zing mee in het Groot Gronings Koor!

Samen zingen, dat is wat we op zaterdag 5 oktober willen doen. Zingen verbindt en brengt mensen dichterbij elkaar. Daarom willen we het Groot Gronings Koor tot leven brengen.

Stel je voor: een koor met vele stemmen, een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van zingen houdt. Of je nu in een koor zingt of je zingt graag onder de douche, iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Wij zoeken jou

We zijn op zoek naar koren van alle soorten – zowel klassieke als popkoren – en individuele koorleden en mensen die graag zingen. Het doel is duidelijk: een indrukwekkend koor maken van heel veel mensen.

Uitvoering

Het Groot Gronings Koor gaat in ieder geval twee nummers uitvoeren, begeleid door het Noordpool Orkest. We zingen een speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerd lied én ‘Het gait nait over’, een prachtige vertaling van Marcel Hensema van het nummer ‘Het gaat niet over’ van Henny Vrienten.

Doe mee en meld je aan!

Wil je deel uitmaken van dit unieke muzikale avontuur en samen met ons repeteren? Lees dan verder voor nog meer informatie en/of meld je nu aan en laat je stem horen!